in

Dnevni horoskop za ponedeljek, 26. december 2022: Device bežijo pred resnico, Kozorogom bo pomagal nov sodelavec.

Vstopamo v zadnji teden decembra in zadnji teden leta. Če želite izvedeti, kako se bo končalo letošnje leto, preberite, kaj pravijo zvezde. Preberite si horoskop za ponedeljek, 26. decembra 2022.

Oven

Preložitev dela na novo leto je pravilna. Zaslužite si nekaj dni dopusta. Leta 2023 se bo zgodilo veliko stvari.

Taurus

Danes boste razpoloženi za sklepanje prijateljstev. Ponovno se povežite s tistimi, s katerimi ste za nekaj časa izgubili stik. Pojdite na sprehod. Vaš dan se obeta zelo prijeten.

Gemini

Čas je, da razmislite o svojem zdravju in se začnete gibati. Sprostite se, da ne boste preveč obremenili telesa.

Rak

Če vreme dopušča, se z otroki odpravite na sprehod ali pohod, da se malo razgibate. S partnerjem lahko preživite razburljiv večer sami.

Leo

To je dober dan za postavljanje ciljev za novo leto. Sladke sanje in pravljice so v postelji. Ne bodo vam pomagali uresničiti vaših sanj. Namesto tega bodite produktivni in vaša prizadevanja bodo poplačana.

Devica

Bežali boste pred nečim, kar vaš um odločno zavrača, vendar se tega popolnoma zavedate. Nima smisla se slepiti. Upajte si prijeti bika za roge. Imate pogum.

Tehtnica

Danes bodite previdni. Nekdo vas bo poskušal prevarati in izkoristiti vašo prijaznost. Če še niste bili deležni družinskih obiskov, bodite potrpežljivi in prijazni.

Škorpijon

Zakaj bi obdržali stvari, ki vam ne služijo več in sodijo v preteklost? Morda je čas, da obrnete nov list in izkoristite priložnosti novega leta.

Strelec

Osredotočite se na svoje odnose. V zadnjem času zanje niste imeli časa. Čas je, da to spremenimo. Prepustite se novim dražljajem, skupnim dejavnostim ali ljubezenskim igram.

Kozorog

Dobrohoten sodelavec vas lahko razbremeni nekaterih delovnih obveznosti. To izkoristite za skrb za osebno življenje.

Vodnar

Obiskov za božič je konec. Zdaj je čas, da se spet postavite na noge, še posebej, če niste imeli nekaj dni počitka. Vseeno se nikamor ne hitite. Pojdite v svojem ritmu in izkoristite priložnost, da nadoknadite, kar ste naredili v službi.

Ribe

Danes si upajte biti iskreni. Božični prazniki so vam odprli oči za nekatere stvari. Čas je, da se premaknete naprej in po možnosti prekinete odnose, ki ne delujejo.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.