in

Dnevni horoskop za silvestrovo: Tehtnica dobi odlično novico, Škorpijonom še vedno uspeva odlično delo.

Ne zamudite astroloških napovedi za 31. december 2022 in ugotovite, kakšen bo vaš zadnji dan v letu.

Oven

Danes ne poskušajte preseči svojih meja. Zdaj pa začnite ocenjevati preteklo leto. Ocenite, kaj ste naredili dobro in česa ne, da boste lahko novo leto začeli s pravo nogo.

Taurus

V ljubezni je ta zadnji dan v letu ugoden za vašo izpoved. Danes lahko priznate svoja čustva, zvezde se vam nasmihajo! Samo ne počnite tega pod vplivom alkohola.

Gemini

Zdaj, ko je najhujšega konec, je lahko samo še bolje. Zato letošnje leto zaključite z velikim uspehom in bodite pripravljeni, da se potrudite po svojih najboljših močeh. Danes boste zelo zadovoljni tudi z uspehom nekoga drugega.

Rak

Danes se odpravite na zadnji sprehod leta 2022 in z družino priredite skromno praznovanje, s katerim boste uspešno zaključili leto. Prav tako naredite pregled leta, da boste lahko dobro napredovali. Ne zanemarite svojega zdravja!

Leo

Levi imajo novo priložnost. V ljubezni se boste s partnerjem tudi pomirili. Na silvestrovo pripravite družinski program.

Devica

Sprejeti morate, da vaš čas ni neskončen. Ne postavljajte si nepotrebnih in pretiranih zahtev. Prav tako je čas za spremembo, prenehajte z govoricami.

Tehtnica

Zadnji dan v letu bodo rojeni v znamenju Tehtnice prejeli dobro novico. Vedno razmišljajte pozitivno in uživajte v tem dnevu, saj se vam bo izpolnilo vse, kar ste si zaželeli.

Škorpijon

Izberite, komu zaupate! Na delovnem mestu boste ponovno dosegli velik uspeh. Zaslužite si, da v njem uživate in si čestitate.

Strelec

V vašem življenju se bodo zgodile spremembe. Bodite hvaležni za vse, kar imate, in za vse, kar vam je prineslo to leto.

Kozorog

Ne pozabite načrtovati potovanj za novo leto. Načrtujte obisk svojih bližnjih. Če gre kaj narobe, se s tem ne obremenjujte, saj dneva še ni konec in čaka vas popoln večer.

Vodnar

Ne delajte načrtov, da bi se izognili druženju z bližnjimi. Nasprotno, če boste silvestrovanje preživeli z družino, se boste počutili dobro. Čakajo vas odlične novice.

Ribe

Danes je treba obrniti nov list zaradi žalostnih dogodkov, ki so se zgodili. Nimate več razloga, da bi se ukvarjali z njimi ali jokali, saj ne morete ničesar spremeniti. Ne pozabite, da mešanje alkohola ni zdravo!

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.