in

Dnevni horoskop za soboto, 24. decembra 2022: Vodnarji bodo našli zasluženo dobro počutje, Device bodo iskale izgubljeno darilo.

Vedno je dobro, da ste vnaprej pozorni na dogodke, ki se lahko zgodijo. Zato vam priporočamo, da pregledate svoj horoskop za soboto, 24. decembra 2022. Preberite teh nekaj vrstic, da se pripravite in izognete neprijetnim presenečenjem.

Oven

Dan vam bo minil v vzdušju miru in spokojnosti. Pustite ob strani prepire in spore med vami in vašim partnerjem. Uživajte v sedanjem trenutku in prisotnosti drugega.

Taurus

Dobro bi bilo, če danes ne bi odgovarjali na poslovne klice. Nekdo vam bo zaupal nalogo. Ne pozabite, da imate pravico tudi do počitka.

Gemini

Če se boste z nekom prepirali, vam to ne bo pomagalo. Tudi čez dan vas bo obiskalo veliko obiskovalcev. Zato se poskusite umiriti in biti vsaj malo koristni.

Rak

Danes je odlična priložnost, da doma ustvarite prijetno razpoloženje. Prižgite okraske in popijte vročo čokolado. Resnično je čas za razvajanje.

Leo

Zdaj imate dovolj časa, da si s partnerjem ogledate serijo, na katero ste čakali. Uživajte v teh romantičnih trenutkih s svojo ljubeznijo.

Devica

Danes boste težko našli darilo, namenjeno vaši ljubljeni osebi, ker ste ga predobro odložili. Bodite pozorni in preiščite vse kotičke, ko ga najdete na nepričakovanem mestu.

Tehtnica

Za božič pripravite nekaj okusnih obrokov. Ne pozabite na piškote, sendviče in sladkarije.

Škorpijon

Ne bi bilo pametno govoriti o nekom za njegovim hrbtom. Posledice so lahko za vas katastrofalne. Namesto tega se pogovarjajte o drugih stvareh in se za vsako ceno izogibajte govoricam.

Strelec

V prihodnjih dneh vas čaka težko obdobje. Vzrok za to trpljenje so verjetno vaši bližnji. Vedite, da je ta položaj le začasen.

Kozorog

Raje bodite pozorni na svojo prehrano. Zvezdice označujejo, da bi se morali prehranjevati bolj zdravo. Z družino se odpravite tudi na sprehode, da se boste ukvarjali s telesno dejavnostjo.

Vodnar

Čas je, da uživate v pravem božičnem vzdušju. Resnično si jo zaslužite, saj nikoli niste obupali nad svojimi sanjami. Poskrbite zase.

Ribe

Ni vam treba žalovati za ljudmi, ki so odšli veliko pred vami. Najpomembneje je, da se zavedate, kakšno srečo imate. Imate vse, kar potrebujete.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.