in

IQ test: le pozorni lahko prepoznajo razlike med temi medvedi.

Ponovno vas pozivamo, da opravite naše teste IQ. Tokrat vas vabimo, da poiščete 5 razlik. To bo odlična priložnost, da nam pokažete svoje intelektualne sposobnosti, vizualno spretnost in pozornost do podrobnosti. To je hkrati ocena vaših sposobnosti in način za urjenje možganov. Ugotovite, kaj morate storiti v tem novem izzivu.

IQ test: koncept

Cilj tega vizualnega tekmovanja je primerjati dve sliki in prepoznati elemente, ki ju razlikujejo. To je ilustracija za otroke. To je medvedek, ki stoji poleg drevesa in zavitega darila. Žival se nagne na stran in si radovedno ogleduje prisotne. Na tej očarljivi ilustraciji so podrobnosti, ki razlikujejo različne različice.

Ob pogledu na slike se zdi očitno, da boste našli te skrite podrobnosti. Da bi jih opazili že na prvi pogled, bi potrebovali orlovo oko. Kljub temu ni nemogoče, da v postopku najdete pet. Potrebujete le odlično sposobnost opazovanja in dobro vizualno spretnost, da opazite, kaj dela vsako ilustracijo edinstveno. Pred začetkom iskanja se je priporočljivo osredotočiti. Pripravite se lahko tako, da se usedete v miren kotiček. Tako boste lahko izkoristili svoje notranje vire ter zlahka in hitro našli rešitev testa IQ.

Odgovori na izziv: kje so razlike?

Tudi če ste imeli odprte oči, niste mogli najti razlik, ki ste jih iskali. Ne skrbite, povedali vam bomo, kje so, da boste lahko natančno ugotovili, kje so vaše vrzeli.

Najprej si pozorno oglejte liste na drevesih: levo in desno. Opazujte razlike v vzorcih listov in njihovem položaju. To sta dve razliki.

Nato si natančno oglejte medveda. Če primerjate obe fotografiji, je eno od ušes nekoliko premaknjeno. Nato si oglejte njegov rep. Na eni od slik manjka. S tema dvema razlikama imamo štiri razlike.

Nazadnje si oglejte darilno škatlo poleg hišnega ljubljenčka. Na eni sliki je pokrita, na drugi pa je samo zavita.

Ali ste našli vse te razlike? Koliko časa ste potrebovali? Manj časa, kot mu posvečate, ostrejše so vaše intelektualne sposobnosti. Če vam je bil ta test IQ všeč, preizkusite tudi druge izzive.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.