in

IQ test: premaknite 5 vžigalic, da naredite 6 kvadratov. Rešitev poiščite v samo 25 sekundah.

Današnji test IQ vam omogoča, da opravite miselno vajo. Ker je ta izziv zabaven in zabaven, bo priložnost za zmanjšanje stresa. Vendar je število ljudi, ki jim je uspelo rešiti to težko uganko, zelo majhno. Ali vam uspe biti del te majhne skupine? Od vas je odvisno!

Kako se opravi test IQ?

Vaša naloga je, da si pozorno ogledate spodnjo sliko, ki je sestavljena iz več zadetkov. Nato morate premakniti 5 vžigalic, da ustvarite 6 polj. Za reševanje te težave je bil določen čas 25 sekund. Za natančnejšo določitev časa uporabite štoparico. Po drugi strani pa se morate osredotočiti. Ne pustite se motiti, saj imate na voljo le en poskus.

Tukaj je rešitev tega testa IQ

Na prvi pogled se zdi, da je ta test IQ zelo zapleten. Vendar obstaja več možnih rešitev za to težavo. Vendar pa si bomo ogledali najpreprostejši odgovor. Rezultat si lahko ogledate na spodnji sliki. Premakniti je treba tri tekme zgoraj desno in eno na desni strani. Zadnji dve tekmi, ki ju je treba premakniti, sta v desnem kotu. Z njima ustvarite zadnja dva kvadrata.

Če vam je uspelo rešiti ta IQ test

Čestitamo! Ste eden redkih, ki jim je uspelo pravilno odgovoriti na to izjemno težko uganko. In to v manj kot 25 sekundah. To pomeni, da imate veliko sposobnost koncentracije in odličen občutek za analizo. Po drugi strani pa poznate oblike matematike ali logike.

Če vam ta izziv ne uspe.

To je povsem normalno, saj je neuspeh del življenja. Najpomembneje je, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem in tako premagate to oviro. Zato vam priporočamo, da opravite več testov IQ, da se vaši možgani navadijo na reševanje problemov. To bo vaše možgane izostrilo za še težje in kompleksnejše naloge.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.