in

IQ test: tudi najpametnejši niso bili uspešni! V 15 sekundah poskusite najti 3 razlike na sliki pekača!

Svojo stopnjo inteligence lahko preverite na različne načine. Najhitrejši in zagotovo najbolj zabavni so testi IQ, ki jih ponujamo! To so vizualni izzivi, ki na zabaven način preizkušajo vaše čute in možgane. Sliši se otročje, vendar tudi najpametnejši odrasli niso uspeli rešiti vprašanja, ki ga predstavljamo danes. Če vam to uspe, ste genij!

Test IQ: “Katere so 3 razlike med tema dvema slikama?

Ali lahko opravite ta izziv? Če ste si upali, pomeni, da ste se pripravljeni spopasti s svojo inteligenco. Da bi dokazali, da ste genij, se morate čim bolj osredotočiti na najmanjše podrobnosti na naslednjih slikah. Imeti morate dobre opazovalne sposobnosti in orlovski vid!

Na naslednji sliki sta dve enaki sliki pekača, ki je pravkar vzel te okusne dobrote iz pečice. Vendar pa si ti dve sliki nista tako podobni, kot se zdi na prvi pogled. Pravzaprav so med njimi tri razlike. Na voljo imate 15 sekund, da jih najdete!

Test IQ.

Minilo je petnajst sekund! Ali je bilo dovolj časa za prepoznavanje vseh napak med sliko pekača? Če je tako in ste odgovorili pravilno, vam čestitamo, ker ste genij! S svojo opazovalno sposobnostjo in pozornostjo si se lahko poglobil v podrobnosti teh slik in našel tri razlike!

Če pa ste obupali in dali jezik mački, so tukaj pravilni odgovori!

Rešitev: Prva razlika je na pladnju, ki ga drži pek: eden od piškotov ni v obliki srca! Zdaj si oglejte njeno desno roko, ki ne drži pladnja enako – to je druga napaka. Zadnji je na hrbtni strani njenega predpasnika!

Če ste med tistimi, ki vam ni uspelo, vam priporočamo, da izboljšate svoje vidne in kognitivne funkcije z vadbo na našem spletnem mestu. Najdete lahko naše IQ teste in redno vadite!

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.