in

Preizkus vida: ali vidite otroka? Vizualni izziv, zaradi katerega so tudi največji strokovnjaki v nekaj sekundah obupali.

Iščete pravi izziv? Najdi najtežje vizualne izzive na internetu na Hardmade. Tokrat vam predstavljamo test, ki smo ga poimenovali LEGEND LEVEL, saj ga je opravil le minimalen odstotek udeležencev. Ali menite, da lahko nekaj spremenite? Oglejte si ga v nekaj sekundah.

Le ljudje s privilegiranim vidom in izjemnim umom lahko v rekordnem času najdejo skrito figuro. Ste pripravljeni zablesteti?

Kje je otrok v tem vizualnem izzivu?

Začnimo z vizualnim izzivom LEGEND LEVEL.

Na široko odprite oči in si oglejte vse kvadrante viralne slike, ki kroži po Facebooku. Če boste našli otroka, se boste uvrstili med 2 % tistih, ki so uspešno odklenili ta virusni izziv. Tek za čas!

Rešite vizualni izziv:

Niste našli skritega otroka? Brez skrbi, zdaj vam bomo poslali pravilen odgovor, da boste lahko preverili, ali je odgovor, ki ste si ga zamislili, pravilen, v vsakem primeru pa vam bomo povedali, kje je bil otrok.

Da bi našli dojenčka ali otroka, morate obrniti figuro v levem spodnjem kotu. Otrok je ležal v fetalnem položaju in mirno spal.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.