RAZKRITJE ZASEBNOSTI

Informacije v skladu s 13. členom Zakona o varstvu podatkov

V skladu s 13. členom zakonske uredbe 196/2003 vam posredujemo naslednje informacije.

Na spletni strani https://www.arduinox.si/ verjamemo, da je zasebnost naših obiskovalcev zelo pomembna. V tem dokumentu so pojasnjene vrste osebnih podatkov, ki se zbirajo in beležijo na našem spletnem mestu, ter način njihove uporabe.

Dnevniške datoteke

.

Tako kot mnoga druga spletna mesta tudi naše spletno mesto uporablja dnevniške datoteke. Te datoteke preprosto beležijo obiskovalce spletnega mesta – to je na splošno standardna praksa podjetij za gostovanje in analitičnih storitev gostovanja.

Informacije v dnevniških datotekah vključujejo naslove IP (internetni protokol), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), informacije, kot so datum in čas, referenčne strani, izhodne in vstopne strani ter število klikov.

Te informacije se uporabljajo za analizo trendov, upravljanje spletnega mesta, spremljanje gibanja uporabnikov po spletnem mestu in zbiranje demografskih podatkov. Naslovi IP in druge informacije niso povezani z osebnimi podatki, zato so vsi podatki zbrani popolnoma anonimno.

To spletno mesto uporablja piškotke

.
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se samodejno shranijo v brskalnik v uporabnikovem računalniku. Vsebujejo osnovne informacije o brskanju po internetu in jih brskalnik prepozna ob vsakem obisku spletnega mesta.

Informacije o piškotkih

.
To spletno mesto uporablja piškotke, vključno s piškotki tretjih oseb, da izboljša vašo izkušnjo brskanja, vam omogoči uporabo spletnih storitev in spremlja vašo navigacijo na spletnem mestu.
Onemogočanje piškotkov
Piškotke lahko onemogočite neposredno v brskalniku, ki ga uporabljate, tako da dostopate do nastavitev (nastavitve ali možnosti): Ta izbira lahko omeji nekatere navigacijske funkcije spletnega mesta.

Upravljanje piškotkov

.

Piškotki, ki se uporabljajo na tem spletnem mestu, lahko spadajo v spodaj opisane kategorije.

Dejavnosti, ki so nujno potrebne za operacijo

Ti piškotki so tehnične narave in omogočajo pravilno delovanje spletnega mesta. Uporabniku na primer omogočajo, da med brskanjem ostane prijavljen, in preprečujejo, da bi spletno mesto od uporabnika zahtevalo, da naslednje strani obišče večkrat.

Shranjevanje nastavitev

.
Ti piškotki omogočajo shranjevanje nastavitev, ki jih je uporabnik izbral med brskanjem, npr. omogočajo uporabniku, da določi jezik.
statistične dejavnosti in merjenje občinstva (npr. Google Analytics).
Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki komunicirajo s spletnimi mesti, in sicer z anonimnimi in zbirnimi podatki, ki zagotavljajo informacije o obiskanih razdelkih, času, porabljenem na spletnem mestu, in morebitnih motnjah v delovanju. To pomaga izboljšati delovanje spletnih mest.

Piškotki za družbene medije (npr. Facebook)

.
Ti piškotki tretjih oseb se uporabljajo za integracijo in ponujanje nekaterih priljubljenih funkcij družabnih medijev na spletnem mestu. Omogočajo zlasti registracijo in preverjanje pristnosti na spletnem mestu prek storitev Facebook in Google Connect, deljenje in komentiranje spletnih strani v družabnih omrežjih ter aktiviranje funkcije “Všeč mi je” na Facebooku in “+1” na G+.

Ponudniki tretjih oseb

.
Prodajalci tretjih oseb, vključno z Googlom, uporabljajo piškotke za prikazovanje oglasov na podlagi vaših prejšnjih obiskov tega spletnega mesta.

Uporaba piškotkov za oglaševanje omogoča Googlu in njegovim partnerjem, da uporabnikom tega spletnega mesta (in drugih spletnih mest) prikazujejo oglase na podlagi statističnih podatkov, zbranih na tem spletnem mestu in spletnih mestih Googlovih partnerjev.

Uporabniki lahko na strani z nastavitvami oglasov onemogočijo prilagojene oglase.

Piškotke tretjih oseb lahko onemogočite tako, da obiščete spletno stran https://system22.de/.

Naši oglaševalski partnerji

.
Nekateri naši oglaševalski partnerji lahko na našem spletnem mestu uporabljajo piškotke za zbiranje anonimnih podatkov o vedenju uporabnikov pri brskanju. Naši oglaševalski partnerji so:

Amazon

.
Google Analytics; Facebook Pixel
Tretji ponudniki oglaševanja upravljajo oglaševalska omrežja, ki v svojih oglasih in povezavah, ki se pojavljajo na našem spletnem mestu, uporabljajo tehnologijo piškotkov. Oglasi so nato poslani neposredno v vaš brskalnik. Samodejno prejmejo vaš naslov IP. Oglaševalska omrežja tretjih oseb lahko na našem spletnem mestu uporabljajo tudi druge tehnologije (kot so piškotki ali JavaScript) za merjenje učinkovitosti svojih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnem mestu.

Naše spletno mesto nima dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje osebe, ali nadzora nad njimi.

Politika zasebnosti za tretje osebe

.
Za več informacij o njihovih praksah in navodilih, kako se lahko odjavite od določenih praks, si oglejte ustrezne politike zasebnosti teh strežnikov tretjih oseb.

Naš pravilnik o zasebnosti ne velja za prodajalce in oglaševalce tretjih oseb, zato ne moremo nadzorovati dejavnosti teh drugih oglaševalcev ali spletnih mest.

Če želite onemogočiti piškotke, lahko to storite v možnostih brskalnika. Za več informacij o upravljanju piškotkov z določenimi spletnimi brskalniki obiščite njihova spletna mesta.

Soglasje

.
Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našim pravilnikom o zasebnosti in sprejemate njegove pogoje. Če želite več informacij ali imate kakršna koli vprašanja o našem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas.

==================================

Izdajatelj spletnega mesta : Viaprestige Groupe
39 A rue Mohamed El bequal 40000 Marakeš – Maroko

Gostovanje : O2switch
Telefonska številka: 510 909 807 00024
RCS Clermont Ferrand