in

Test IQ: kateri metulj se razlikuje od drugih?

Z novim testom IQ pozdravite novo leto z dobro voljo. Pri Hardmade jih imamo na zalogi več, vendar je ta še posebej zahtevna. S tem testom boste preizkusili svoje miselne in vizualne sposobnosti. Za ta nov izziv boste potrebovali dobre opazovalne sposobnosti in orlov pogled. Cilj je najti skrivnostnega metulja.

IQ test z metulji, pravila igre

To ni igra, temveč test IQ. To je zabavno, a tudi izziv. S tem vizualnim izzivom si ne boste le krajšali časa, temveč boste tudi izmerili svoje vizualne in kognitivne sposobnosti. Za iskanje odgovora na ta test IQ potrebujete zelo dobro oko in odlično pozornost do podrobnosti. Med drugim morate poiskati metulja z edinstvenimi linijami in značilnostmi.

Na sliki sta dve izmenični vrsti črnih metuljev. Vsi so videti enako, razen enega, ki mu ni para. Na prvi pogled se to zdi preprosto, vendar še zdaleč ni samoumevno. Poleg tega imate na voljo največ 30 sekund, da najdete ta edinstven vzorec.

Naš nasvet, kako najti leteče žuželke

Če po 30 sekundah ne najdete metulja, si dajte drugo priložnost. Vendar naj vam damo namig, ki vas bo spodbudil. Ko si ogledate vsako črno liso metulja, bodite pozorni na krila. V tem je razlika. Preden nadaljujete z iskanjem, si vzemite čas, da se osredotočite in pripravite. Poskusite se osredotočiti, saj potem ne boste imeli 15 sekund časa, da najdete žuželko, ki jo iščete.

Če se ne morete sprehoditi do konca in ugotoviti razlike, to ni težava. To preprosto pomeni, da morate trenirati svoje možgane. Vsi nimajo vidne sposobnosti za razlikovanje med dobrim in slabim. Če želite biti med tistimi, ki znajo rešiti tovrstni test IQ, vas vabimo k treningu. Preizkusite druge intelektualne izzive, ki vam bodo pomagali izboljšati sposobnosti opazovanja in vid. Ta izziv boste zlahka opravili.

Če vas je ta test IQ spodbudil, razmislite o tem, da bi svoje zadovoljstvo delili z družino in prijatelji. Preizkusijo lahko sebe in svoje intelektualne sposobnosti.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.