in

Test IQ: v tem vizualnem tekmovanju poskusite odkriti goljufivega učenca v razredu.

Tokrat boš moral biti zelo pozoren, da boš našel učenca, ki med izpitom goljufa. Če ste med flamingi našli srce, s tem novim vizualnim izzivom ne boste imeli težav. Ste pripravljeni preizkusiti svoje sposobnosti?

Vizualne uganke so nova viralna zabava, ki na stotine uporabnikov spodbuja, da za nekaj sekund osredotočijo svoje sposobnosti in rešijo logične uganke iz slik, ki na prvi pogled skrivajo določene podrobnosti.

Vizualni izziv

Nato vam bomo pokazali učilnico, v kateri poteka test, vi pa boste morali poiskati učenca, ki goljufa. Na voljo imate 15 sekund, da najdete goljufajočega učenca. Ali to zmorete? To bomo izvedeli v nadaljevanju.

Ne pozabite, da so vizualni izzivi orodje za preverjanje vaših miselnih sposobnosti in so primerni za vse starosti, zato v njih uživajte in preživite nekaj časa z družino ali prijatelji ob reševanju malih ugank.

Za razliko od drugih hobijev, kot so iskanje besed, sudoku ali šah, so vizualni izzivi zahtevnejši, saj morate pospešiti svoj um in vid, da bi v nekaj sekundah našli označene cilje.

Ste našli rešitev za vizualni izziv? Nato vam bomo pokazali odgovor.

Rešitev vizualnega izziva

Če vam je uspelo najti nezvestega učenca, vam čestitamo! Ste naravni opazovalec. Če niste našli odgovora, vas pozivamo, da nadaljujete z drugimi vizualnimi izzivi.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.