in

Test IQ: v tem vizualnem tekmovanju pozorno poglej in poišči bonbon z zeleno kuverto.

Vizualni izzivi preizkušajo vaše miselne sposobnosti, nekateri vključujejo iskanje serije razlik med dvema slikama, kot je zadnja uganka, drugi pa zahtevajo popolno zbranost pri iskanju predmetov, ki so skriti na vidnem mestu.

Vizualni izziv

V tem novem vizualnem izzivu morate v manj kot 30 sekundah najti majhen bonbon z zelenim ovitkom. Da bi to dosegli, morate uskladiti oči in um ter spremljati božično sliko. Ste pripravljeni? To bomo kmalu izvedeli.

Da bi rešili to vrsto uganke, morate večkrat pregledati sestavo slike, jo poglobljeno analizirati in najti majhne podrobnosti, ki so na prvi pogled skrite.

Po drugi strani pa je ta hobi primeren za vse starosti, zato ga lahko delite s prijatelji in družino, da kar najbolje izkoristite prosti čas in z reševanjem majhnih logičnih ugank ugotovite, ali ste spreten opazovalec.

Reševanje vizualnih izzivov

Ste našli sladkarije z zelenim ovitkom? Odgovor je: Predmet se nahaja v spodnjem desnem kotu, označenem s krogom. Če ste prišli do sem in preverili svoj rezultat, vam čestitamo!

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.