in

Vizualna naloga: Ali lahko najdete predmete, ki se ne ujemajo z obdobjem?

Ste se kdaj vprašali, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi se rodili v drugem času? Predstavljajte si. Svet, v katerem večina stvari, ki jih poznamo, preprosto ne bi obstajala.

Vendar pa iskreno verjamemo, da bi lahko ohranili in uživali še v drugih stvareh: morda v najbolj osebnih in najmanj virtualnih oblikah interakcije. Ne bi bilo niti pandemije, kar bi nas razveselilo.

Morda bi bilo najtežje živeti brez tehnologije. Še posebej življenje brez interneta. Dobre in slabe stvari.

Z velikanskimi oblekami in otroki v kratkih hlačah in nogavicah vas popeljemo v druge čase, hkrati pa vam ponujamo zabaven vizualni izziv, v katerem boste našli zabavne reference tudi zunaj tega obdobja, zlasti na 18. stoletje. Si jo upate rešiti?

Uspelo vam jih je najti, saj jih je 14. Vrnite se in poskusite znova, da jih boste našli. Če vam to ni uspelo, vam bomo malo pomagali. Vendar ne obupajte. Na seznamu so naslednje postavke:

1. Električna kitara
2. Televizija
3. Daljinski upravljalnik
4. Električni kuhalnik
5. revija Cavall fort, prvič objavljena leta 1961
6. Sušilnik za lase
7. Čipsi
8. Škropljenje z insekticidi
9. Trenerji
10. Kabriolet
11. Kočijaški jopič za letenje
12. Robotski pes
13. Moška očala
14. Jogurt v plastični foliji

Če vam ni uspelo, ne skrbite, to je le trenutek počitka. Tu vam bomo pustili sliko z odgovori, da se boste lahko še malo zabavali. Se vidimo naslednjič

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.