in

Vizualni test: biti moraš pozoren, sicer je težko najti 8 ptic v 45 sekundah.

Ste zasvojeni z vizualnimi testi? To je za vas. S tem testom vida, ki vam ga ponujamo danes, lahko s preprostim posnetkom izboljšate natančnost in ostrino svojega vida. Na kaj še čakate?

Kako opraviti očesni test?

Če želite rešiti ta očesni test s sliko, natančno sledite navodilom. Najprej morate prebrati naslov, da boste razumeli, kaj iščete na sliki. Že ta prvi refleks naj bi vaše oči pripravil na to, da bodo lahko prepoznale elemente, tudi če so skriti na ilustraciji. Morda bo koristno povečati določene dele slike, da boste bolje videli podrobnosti. Osredotočite se in rešite uganko v 45 sekundah.

Nekaj namigov in priporočil

V vizualnem testu morate čim hitreje najti 8 ptic na tej sliki. Paziti morate, da v 45 sekundah najdete vse ptice. Hitro in spretno morate prečesati vsak kotiček slike. Če preverite vsako podrobnost, se lahko izognete temu, da bi zamudili kaj pomembnega. To bo močno povečalo vaše možnosti za uspešno dokončanje uganke.

Mnogi so pri tem preprostem preizkusu padli. Ali lahko v 45 sekundah prepoznate vseh 8 ptic?

Odgovor

Ali vam slika kot celota ne pomaga prepoznati skritih ptic? Vendar so tam. Pri tem testu morate najprej razlikovati barve in nato opazovati značilnosti. Ta slika vsebuje 3 vrste barv za prepoznavanje ptic. 3 so v bež barvi, skrite na ravni pločnika. 2 ptici sta nameščeni na sredini fasade, 3 ptice pa se zlijejo z nebom in zelenjem.

Ste našli napako?

Če ste uganko rešili v 45 sekundah, ste dober opazovalec. Če tega niste storili, ste izpadli iz prakse. Ta vrsta igre je najučinkovitejši način za izboljšanje sposobnosti opazovanja in koncentracije. Če vam je bil ta test všeč in želite še enkrat preizkusiti svoje meje, se lahko lotite drugih izzivov.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.