in

Vizualni test: če ste genij, lahko napake v oblikovanju opazite v eni minuti.

Če želite vedeti, kako pametni ste, je to pravo mesto. Združite prijetno s koristnim in v tej igri preizkusite svojo koncentracijo in opazovanje. Vedeti morate, da je ta uganka uspela le redkim. Ste tudi vi eden od te majhne skupine genijev?

Kako opravite vizualni test?

Ljudje, ki rešijo to uganko, veljajo za zelo iznajdljive. Pri tem vizualnem preizkusu morate poiskati napake, ki bi morale biti prisotne na stavbi. Na prvi pogled je vse videti normalno. Toda pozor, tako je videti le zato, ker ta slika vsebuje eno ali več usodnih napak. Za rešitev uganke imate eno minuto.

Nekaj namigov in priporočil

Običajnemu človeku se zdi podoba stavbe brezhibna. Strukturne napake ni. Toda pozor, to je verjetno najbolj usodna napaka, ki privede do neuspeha pri tem vizualnem testu. Ne obupajte, uporabite vse svoje čute in pamet, saj bo uspeh odvisen od logičnega zapisa.

Veliko ljudi je na tem testu padlo. Nekateri odnehajo še pred iztekom časa. Ali veste, kaj je na sliki narobe? Ali lahko pojasnite to napako? Pozorno si oglejte sliko stavbe. Preprosto povedano, napaka na sliki nima nobene zveze z napako v zasnovi stavbe. Napaka je bolj povezana z uro. Kakšne ideje?

Odgovor: to je napaka, ki je skrita v tej sliki.

Verjetno se sprašujete, zakaj je prišlo do napake pri uri. Kot je razvidno iz celotne slike, gre za sončni zahod, ki bi se moral logično zgoditi ob 17. uri. Roki ure pa kažejo 14 ur. Očitna napaka, kajne?

Ste našli napako?

Če ste odgovor našli v eni minuti, ste zelo prodorni in razumni. Zaslužite si, da vas imenujejo genij. Če vam to ni uspelo, je to morda posledica pomanjkanja časa ali koncentracije. Vendar ne skrbite, čutila lahko izostrite z vsakodnevnim izvajanjem tovrstnih izzivov. Vabimo vas, da preizkusite tudi druge vizualne uganke na našem spletnem mestu.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.