in

Vizualni test: poišči tri obraze, ki se skrivajo na tej sliki!

Zaznavanje je prirojena in naravna človeška sposobnost. Ta sposobnost sprejemanja in razumevanja zaznanih informacij je pravzaprav kognitivni proces. V današnjem vizualnem testu morate uporabiti svojo sposobnost vidnega zaznavanja, da rešite vizualno sestavljanko, ki smo jo zasnovali. To je intelektualna spretnost prepoznavanja, razumevanja in obdelave vizualnih podatkov, ki jih zaznavajo vaše oči.

Vizualni test: “Ali lahko na tej sliki najdete tri obraze?

Na naslednji sliki sta dva otroka, ki na plaži gradita grad iz peska. Vendar pa nasmejana obraza teh dveh otrok nista edina obraza na tej sliki.

Pravzaprav so na tej ilustraciji še trije drugi obrazi. Bile so skrite in tu pridejo do izraza vaše sposobnosti vizualnega zaznavanja. Povsem mogoče je, da vaše oči vidijo te obraze, vendar jih vaši možgani ne morejo razumeti, v tem primeru dejanske upodobitve obraza. Če pa imate razvito vidno zaznavanje, jih lahko prepoznate v nekaj sekundah. Nato morate v 20 sekundah ugotoviti, kje so ti trije obrazi.

Osebnostni test.

Minilo je dvajset sekund. Kaj menite o današnjem vizualnem testu? Če vam je bil ta izziv všeč, ga lahko delite s prijatelji in družino. S serijo vizualnih testov vseh vrst lahko še bolj razvijete svoje možgane in čute ter tako še bolj izboljšate svoje vizualne in kognitivne sposobnosti.

Zdaj je čas, da odkrijete točno lokacijo treh skritih obrazov na tej sliki!

Rešitev:

Obraza, ki sta bila skrita na tej sliki, sta bila dejansko :

  • Oblak na levi strani v bližini sonca je obraz moškega;
  • Na pesku pred rdečo rakovico kamenčki in školjke tvorijo nasmejan obraz;
  • Na vratih otroškega peščenega gradu je bilo slednjega težje najti.

Če ste našli vse prave odgovore, vam čestitamo! Vaša vizualna zaznava je res visoka in izjemna, še posebej zato, ker ste morali upoštevati časovno omejitev. Če ne, ne obupajte, vedno lahko izboljšate svoje vizualne spretnosti z našimi vsakodnevnimi izzivi!

Vsebina

Avatar

Napisal Mathias

Moje ime je Mathias in sem urednik portala Arduinox.si. Rad pišem in delim informacije, ki lahko ljudem pomagajo izboljšati njihovo življenje in jih zabavajo. Rada pišem o različnih temah, kot so moda, potovanja, kultura, tehnologija itd. Vedno rad sprejemam nove izzive in se rad učim novih stvari.