in

Vizualni test: poiščite besedo “pes” v tem besednem iskanju

Za srečneže, ki jim danes ni bilo treba delati, vemo, da je to lahko lenoben dan, ko imate veliko prostega časa, in nikoli ne škodi, če se malo razpršite. Da bi vam pri tem pomagali, vam predstavljamo še enega od naših vizualnih izzivov, ki je drugačen od vseh, ki smo jih predstavili v preteklosti.

Nato vas bomo prosili, da poiščete skrito besedo, vendar ne na risbi ali sliki, temveč v besednem iskalniku, ki smo ga našli med brskanjem po internetu in je videti kot časopisni izrezek, z željo, da se spet počutite kot otrok v osnovni šoli, tudi če vam Božiček ni prinesel ničesar.

Edina past, ki jo najdemo pri tem tekmovanju, je, da je beseda v angleščini, vendar to ne bo težava, saj smo vam povedali, kaj morate najti: “dog”, kar v tem jeziku pomeni pes. Zdaj se morate osredotočiti in ločiti posamezne črke. Nadenite si očala in brez nadaljnjega se lotimo naloge. Ne pozabite, da imate za zmago na voljo le 30 sekund.

Ali lahko v tem iskanju besed najdete besedo “pes”?

Ste ga že našli? Ni tako težko, vendar razumemo, da ste budni (ker smo tudi mi) in morda malo pod vplivom alkohola, zato vam bomo dali namig, da ga boste lažje našli. Beseda je postavljena diagonalno med vse črke. Zdaj se vrnite in jo poiščite.

Rešitev

Če ne glede na to, kako močno ste iskali, niste našli skrite besede, ne obupajte, saj vas ne bomo pustili v dvomih in na naslednji sliki je odgovor v rdečem pravokotniku. Zdaj veste, kje je, povabite še koga in se zabavajte, seveda po tem, ko ste dobro pojedli. Določite časovno omejitev, da bo igra bolj zabavna.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.