in

Vizualni test: ste prepričani, da ste res temeljiti? Pohitite, poiščite črko A v 17 sekundah in dokažite, da je to res!

To je preizkus koncentracije in vida. Paziti morate biti pozorni in imeti dovolj ostro oko, da boste našli črko, skrito sredi niza številk. To je dobra priložnost, da preizkusite svoje spretnosti in hkrati izpopolnite svoje vizualne sposobnosti. Vas zanima, kaj lahko pričakujete? Vnaprej ugotovite, kaj morate storiti.

Opravljanje vizualnega izpita: navodila

V ozadju te slike je neskončna vrsta številk 4. Če pa pogledate pozorno, vidite črko A, ki to vrsto prekine. Na prvi pogled se zdi, da ga ni. Vendar je črka A dobro skrita in jo je zelo težko opaziti. Poleg tega je zaradi podobne trikotne oblike naloga še težja. To ima zavajajoč učinek na oči, ki jih običajno takoj povežejo, ne da bi lahko razločile razlike. Da bi lahko ločili pravo od ponarejenega, se morate osredotočiti in biti pozorni.

Vaša naloga je poiskati črko A na sredini teh štirih črk. Vendar je časovno omejen. To bo popestrilo igro in spodbudilo vaše čute. Za iskanje vsiljivca imate na voljo le 17 sekund. Nato izgubite. Če ste dovolj previdni, vam reševanje te uganke v določenem času ne bo predstavljalo težav.

Testna rešitev: tukaj je črka A

Kljub vsemu trudu še vedno niste našli črke A v tem številčnem prizoru? To je v redu. Vsi ne uspejo v prvem poskusu. Mnogi med njimi so bili celo neuspešni. Da bi bilo vse pravilno že prvič, je treba imeti dobro oko in predvsem zelo veliko pozornosti.

Povedali vam bomo, kje je skrito to slavno pismo. Tako boste lažje razumeli, zakaj ga niste prepoznali, in izboljšali svoje sposobnosti. Črka “A” je v tretji vrsti od spodaj. Nahaja se v devetem stolpcu.

 

To je zelo zahteven test, ki preizkusi vaše vidne in kognitivne sposobnosti. Če želite izzivati druge, ga lahko delite. Če želite opraviti druge teste, vam jih lahko ponudimo več. Pomagale vam bodo izostriti vid in izboljšati raven koncentracije.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.