in

Vizualni test: trdite, da ste natančni? Na sliki je nemogoče ne videti treh črk, razen E.

Vizualni testi so zelo učinkovit način za izboljšanje kognitivnih sposobnosti. Glede na izziv lahko ugotovite svojo stopnjo inteligence, preizkusite svoje sposobnosti opazovanja in koncentracije. Večino teh iger je treba dokončati v določenem časovnem okviru. Nekateri so odlični, saj nalogo opravijo v manj kot 10 sekundah, drugi pa s težavo najdejo odgovor.

Seveda drugi testi niso časovno omejeni, zato imate na voljo toliko časa, kolikor ga potrebujete za rešitev uganke.

V tej igri morate najti 3 črke, ki niso E. Naredimo to!

Poišči 3 črke, razen E

Ta vaja je eden od vizualnih testov, ki jih je treba rešiti v manj kot 20 sekundah. Načelo? Pred vami je slika, na kateri so na videz samo črke E. Vendar so v črtah skrite še tri črke abecede. Imajo različne barve in so nameščene enako kot druge črke, vendar jih je težko najti. Pravzaprav so videti kot črka E ali skoraj tako. Te tri črke poiščite v največ 20 sekundah.

Ta izziv delite s prijatelji in družino ter ne pozabite nastaviti časovnika, da ugotovite, kdo je najpametnejši.

Odgovorite na vizualni test

Ste našli slavna pisma? So skoraj v obliki črke E, vijolične, rjave in zelene barve. To so črke F, T in B.

Težava tega testa je v tem, da zmede vaše možgane. Zaradi podobnosti znakov se možgani težko orientirajo po njih. Za razlikovanje črke B od črke E je potrebna velika koncentracija. Pomembno vlogo ima tudi barva. Pritegne pozornost in zmede vaše oči, ki se izgubijo v različnih barvah.

Ali ste uspešno opravili ta test? Čestitam, vaše oči so dobro izurjene in neomajno osredotočene.

Ali vam je spodletelo? Brez skrbi, še vedno obstaja veliko vizualnih testov, ki vam bodo pomagali izboljšati vaše sposobnosti opazovanja in koncentracije.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.