in

Vizualni test: v tem vizualnem tekmovanju poiščite metulja, skritega med sončnicami in živalmi.

Danes imamo ilustracijo ilustratorja Dudolfa, ki nam prikazuje veliko živali, ki praznujejo in se igrajo na polju sončnic; vendar ste morda spregledali majhnega gosta: na sliki se skriva nagajiv metulj, zato je naš današnji cilj najti ga.

Kot ponavadi bo za dokončanje vizualne naloge določen čas in preverite, ali ste jo res opravili brez pomoči. Za iskanje metulja imate na voljo 20 sekund. Takoj vas opozarjamo, da to ne bo enostavno. Če si želite ogledati celotno sliko, se lahko pomaknete navzdol.

Poišči metulja na sliki

Ste ga dobili? Brez skrbi, tukaj je namig: metulj se zlije z barvami sončnic, zato mu posvetite več pozornosti. Poskusite znova čez 15 sekund. Če obupate in ne najdete srečnega metulja, lahko nadaljujete z iskanjem pravilnega odgovora.

Rešitev

To je to! Zlobni gost presenečenja je bil rumen in skrit med listi sončnice v levem zgornjem delu slike, komaj prepoznaven po drobnih tipalkah.

Čeprav je to vse za ta vizualni izziv, vas vabimo, da se odločite za enega od številnih drugih, ki smo jih pripravili za vas, saj smo prepričani, da boste v njih uživali in se ob njih zabavali. Povabite prijatelja, da bo igra še bolj zanimiva.

Vsebina

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.