in

Vizualni test za strokovnjake: poiščite 14 volkov na sliki

Vizualni izzivi so slike, ki jih mnogi iščejo, da bi se nekaj časa zabavali. Najboljše pri njih je, da poleg tega, da nas za nekaj časa zabavajo, poskrbijo tudi za aktivnost in jasnost našega uma, tako da je naš vid nekoliko ostrejši, saj nas tovrstne slike lahko zmedejo.

Če se radi spopadate z vizualnimi izzivi, imamo za vas enega, ki je lahko nekoliko zapleten in ga je težko najti. Namen te slike je preizkusiti vaš vid, ste pripravljeni?

Naslednji vizualni izziv je med vsemi elementi na sliki najti ne enega, ne dva, ampak 14 volkov. Pustili vam bomo celotno sliko, da si boste lahko vzeli čas in jo skrbno preučili. Poskusite jo čim prej rešiti.

Svetujemo vam, da se ozrete tja, kjer to najmanj pričakujete, saj boste morda tudi tam našli volka.

Odgovori na

Ta vizualni izziv je bil za vas morda lažji od drugih, morda pa tudi ne, in če iz nekega razloga niste našli vseh 14 volkov, ne obupajte, povedali vam bomo, kje so skriti.

Najlažje je opaziti volkove na skali, enega poleg nje in drugega ob drevesu, vendar jih je še veliko več.

Drevo na levi strani slike ima v deblu skrite tri. Na nebu na drugi strani je še en volk, v daljavi pa se med drevesi skrivata še dva.

Če še vedno ne najdete vseh živali na sliki, lahko odgovor najdete na naslednji sliki:

Vanessa Meister

Napisal Vanessa Meister

Moje ime je Vanessa, stara sem 26 let in sem spletna tekstopiska in vodja vsebine. Strastno se ukvarjam z internetom, e-marketingom, spletnim oblikovanjem, pisanjem besedil, oblikovanjem, spletom.... Dokler je prisotna ustvarjalnost, trženje, izvirnost in nove tehnologije.